Producten

Mooi Beautysalon heeft 2 merken.

Mary Cohr

Mary Cohr bevat veel natuurlijke, actieve ingrediënten. De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien onder in de volle grond onder de zon. Hierdoor bevatten de essentiële oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven!

Schoonheidsverzorgingsproducten die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven, zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. De producten zijn vrij van parabenen, genetisch gemanipuleerd plantenmateriaal, minerale oliën, synthetische filters en fenoxyethanol.

 

Nouvital

Producten van Nouvital Cosmetics. Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Omdat Nouvital Cosmetics zelf haar producten produceert is zij in staat hoogstaande producten aan te bieden waarbij er naar gestreefd wordt om een zo hoog mogelijke concentratie werkstoffen aan deze producten toevoegen, waardoor deze het beste en langs durende resultaat behalen.

Tevens zijn alle producten:

  • Hypoallergeen

  • Allergeenvrij geparfumeerd

  • Vrij van minerale oliën

  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)

  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)

  • Dierproefvrij

  • Parabeenvrij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten welke producten het voor u iets kunnen betekenen en voor het beste resultaat kunnen zorgen? Neem dan contact op met Mooi Beautysalon voor een persoonlijk productadvies!

 

Afspraak maken

Een afspraak kunt u maken per telefoon of per e-mail.